vagentilltoppform.blogg.se

Välkommen! Här kommer du att få följa min väg från soffpotatis till att komma i toppform!

Förkylning igen!!!

Kategori: Allmänt

Men alltså. Jag var ju nyss förkyld. Typ 2-3 veckor sen bara. Och imorse när jag vaknade hade jag ont i halsen. Vilket inte har gått över. Typiskt. :/ Har inte hosta eller nåt. Bara väldigt ont i halsen. Känner av typ förkylningsvärk i kroppen också. Nå det blir å kurera sig ihelg å hoppas på att jag är frisk till på måndag :) 

Långpromenad!

Kategori: Träning - Diverse

Det blev promenad idag före jobbet precis som jag skrev igår. Blev en timma och 6 km. Härligt värre. Med saga i vagnen och en economistas podd i öronen. Lite halvregnigt så var det alldeles superbra! :) 
Imorgon ska jag försöka göra nå här hemma. Nåt youtube klipp eller så :) med nå rolig träning! 
Nu godnatt! 

Lovely start!

Kategori: Träning - Gym

Äntligen! Nu är jag på rätt bana med träningen igen. Det tog ett tag men nu jäklarns. :) det känns underbart. Jag behövde verkligen komma igång igen. För jag mår så sjukt mycket bättre. Inte bara fysiskt utan även psykiskt  å där har jag dalat lite sista tiden. Men med mera träning som är min egen tid och mitt sätt att koppla av och stänga av tankar framför allt så blir det nog bra snart! 

Idag var jag första gången på gymet sen ja. Kommer inte ens ihåg när jag var där sist. Hur som helst. Det blev ett kort pass med Erika men superskönt. Först uppvärmning på gärnet i crosstrainern och sen lite ben och mera ben. 

Direkt efter det så bytte jag om till badkläder då lilltjejen har börjat på minisim. 45 min hoppande, lyftande, plaskande, snurrande, sjungande ja. Man blir helt slut av det :) 

Emon satsar jag på en lång promenad innan jobbet kl 14. Någon som vill med.? :) 

Inget alls!

Kategori: Allmänt

Nej, det blev ingen träning under hela vecka 38 men nu har jag nog hittat nåt nytt som jag ska följa tror jag, det är Röhnisch som har en running school under 6 veckor, de startade egentligen förra veckan men jag tänkte att jag börjar den här veckan. :) så ska kika lite mera på det emon så kommer lite mera info om det också! :D
 
nu är jag trött ! så gonatt!

Träning Vecka 36-38!

Kategori: Veckans Träning

Ja, här på bloggen händer det inte så mycket, jag har snorat mig igenom halva september, har dessutom varit på resande fot, jobbat, jobbat, jobbat, sovit alldeles för lite men nu börjar jag vara på g igen! Från nästa vecka blir allt lite lugnare! :) Skönt! Då ska jag minsann se till att få ett pass på gymet! En springtur ute för snart kommer snön ju!
Men är ni intresserade av det jag gjort de senaste veckorna så kommer en liten resume här!
Haha.. och den blir inte så lång måste jag säga!
Vecka 36 var jag ju ändå på g!
Måndag
pliesquats 70st
Tisdag
squats 90st
promenad 5,45km, 58,41min
Onsdag
olika squats 15x8st
promenad 3,48km, 43,49min
Torsdag
promenad 4,28km, 38,4min
Fredag
---
Lördag
Här skulle jag ha sprungit tjejmilen men sorry, det vart inget pga förkylning! :/
Söndag
Geocaching 2timmar och några kilometer!
 
Vecka 37!
Här räcker det med att jag skriver in torsdag, älgjakt, gått i skogen, i diverse jobbig terräng ca 1 timme och 2,5 km... Man kommer inte så långt som man tror,, men det tar rätt länge och gå när det är buskigt, stenigt, myrigt och allt möjligt annat..
 
Vecka 38!
är vi ju faktiskt inne på ännu men än så länge inget träningspass men jag kanske hinner med något i helgen i sjöfallet! 
 
Meen,, håll utkik,, jag kommer med fler inlägg så småningom! :D
 
 

Letat cacher i Gävle :)

Kategori: Geocaching

Ja det blev ingen tjejmil i lördags. Min hals sa nej. Så jag får satsa på nästa år istället. :)

Däremot så vart det typ 3 timmars geocachande på söndagen i Gävle. Vi fick säkert ihop en hel del kilometrar när vi strosade omkring bland Gävles alla gator.
Vi lyckades plocka 5 st cacher och jag är supernöjd. Hade aldrig klarat det utan mitt braiga sällskap. Det är otroligt roligt med geocaching. Du får motion och lite hjärngympa.
Man upptäcker nya platser som kan vara otroligt vackra. En del gånger får man klättra, krypa och vara smidig för att ta sig fram till cachen.
Det är något jag tycker alla borde prova.
För er som inte vet vad det är.
Kika in på hemsidan!
Www.geocaching.se

Min hals säger nej men jag säger jag vill egentligen!

Kategori: Allmänt

Men då är de ju det att man inte ska springa med ont i halsen. Så mest troligt blir det ingen mil imorgon :/ om det nu inte sker nå under och jag blir superfrisk under natten! känns som värdelöst att promenera runt då det inte är det jag vill. När jag dessurom valt tidtagning. Så det blir nog ingen tjejmil. Har dock varit å hämtat ut nummerlapp och fått goodiebags å sånt idag. Men men. Bättre kurera och bli helt frisk och ta nya friska tag sen!

Prommis och tjejmilen snack!

Kategori: Träning - Diverse

Det har blivit bra med promenader den här veckan! Från att ha varit rätt still så är det skönt att ha kommit igång igen. idag efter jobbet så gick jag med T en runda på 38 minuter och 4,28km. :) Lovely! Hade jeans på mig vilket inte är helt ultimat så det var lite klibbigt å svettigt! haha. 
 
Dock så har jag inte sprungit nåt på länge, men som det är just nu så är jag typ halvförkyld och jag är dörädd att jag ska bli sjuk och inte kunna springa tjejmilen nu på lördag. Så jag kurerar med massa c-vitamin, vitlök, ingefära, echinafors med mera! Känner ju av halsen lite och värst är det på morgonen. Lite nästäppa har jag ju också samt att jag känner hur kroppen skriker förkylning men jag tvingar den tillbaka! Såå än så länge avvaktar jag men jag åker med inställningen att jag ska kunna vara med! Men är det så att det blir värre i halsen så blir det inget, att jag är lite snorig är sak samma..
 
 

Squats - dag 30

Kategori: Utmaningar!

Sista dagen på squatutmaningen. Hur har det gått för er vill jag veta!!! Har ni gjort alla eller har ni fuskat? :)
Idag så kör vi 15 av varje.
Lycka till och tack till alla er som hängt med :)

Prommistagen.

Kategori: Träning - Diverse

Det blev en härlig promenad idag också. :) tog med dottern i vagnen och en kompis till henne och hennes mamma. Så vi gick andra delen av strandpromenaden och tänkte ta färjan ut till vassholmen men det gick inte för där hade dom stängt. Så då gick vi samma väg tillbaka. Det blev 43 minuter och 3,48km. :)

Kvällspromenad !

Kategori: Träning - Diverse

Idag blev det en kvällpromenad med E och min hund. Härligt var det att röra på sig. Har nog en förkylning på g så tog det lite lugnt. Vi gick nästan en hel timme och ca 5,5km efter strandpromenaden bland annat. Mysigt var det :)

Träning Vecka 35

Kategori: Veckans Träning

Måndag
Sissysquats 40st
Tisdag
djupa squats 50st
Onsdag
squats 60st
Cykling 27,24min, 4,49km
Torsdag
Vila
Fredag
Chairsquats 90st
Lördag
djupa squats 70st
Söndag
sissysquats 50st
Cykling 26,27min, 7,29km
 
Det var förra veckans träning det!
 

Squats - dag 28

Kategori: Utmaningar!

Plie. 70st!

Squats - dag 27

Kategori: Utmaningar!

Sissysquats 50 st. Nu är det snart slut på månaden. :)