vagentilltoppform.blogg.se

Välkommen! Här kommer du att få följa min väg från soffpotatis till att komma i toppform!

Springande och sökt cacher.. :)

Kategori: Träning - Löpning

Idag blev det en löptur igen! 
 
Efter aptn idag så åkte jag ut till stugan där vi spenderat eftermiddagen och fram till för en stund sen. 
Jag tog Ziva åsså for vi och sprang en vända, 2km på 14,40min. Sen så slog jag av räknaren och så gick vi och letade en geocaching. Första gången jag provade på detta men tyvärr så lyckades vi inte hitta cachen, men bättre lycka nästa gång. Vi var typ sjukt nära men jag visste samtidigt inte riktigt vad vi skulle leta efter, nåja.. Det var kul iaf! Spännande, sen så vart det springa/gå tillbaka. Så totalt blev det 4 km på 31,40min. 
 
Härligt att vara igång med benen igen, jag tycker faktiskt väldigt mycket om att springa, frihetskänslan man får på något vis, sen att tankarna klarnar otroligt mycket för min del. Jag känner mig mindre stressad, jag mår bättre både psykiskt och fyskiskt, jag får bättre kondition, jag blir piggare, jag orkar mer, jag får andas frisk luft, jag känner mig gladare, jag tror mer på mig själv, alltså, fördelarna är hur många som helst!! 
 
När jag springer så har jag provat lyssna på ljudbok, radio, olika sorters musik men för min del så är det lite mera tempomusik som gäller, då mår jag som bäst. Helst hög musik. Dock är jag lite försiktig med att ha musik när jag springer längst E4an så man hör bilar å sånt. 
 
Två frågor till er!
 
VARFÖR SPRINGER DU?
VAD LYSSNAR DU PÅ NÄR DU SPRINGER?

Kommentarer


Kommentera inlägget här: